Dersin Kodu | Tipi | Adı | Ders Saati | Kredisi | AKTS | Dönem |
GM-0005 | Y.L. | Zeytinyağı İşleme Teknolojisi | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-0021 | Y.L. | Phenolic Compounds & Antioxidants in Foods | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-0023 | Y.L. | Yağ Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi ve Atık Yönetimi | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-647 | Y.L. | Yemeklik Yağların Analitik Kalite Kontrolü | 2+2 | 3 | 6 | Güz |
SAFS-0001 | Dr. | Sourcing and Production of Sustainable Oils and Fats | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-0002 | Y.L. | Yemeklik Yağ İşleme Teknolojisi | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
GM-0024 | Y.L. | Kızartma Yağı Üretim Teknolojisi | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
GM-0026 | Y.L. | Food Emulsions | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
GM-628 | Y.L. | Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
SAFS-0004 | Dr. | Frying Oils Techology and Food Safety for Frying Oils | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
Not: Ders içeriğini "Dersin Kodu" veya "Adı"na tıklayarak görebilirsiniz.